Program podeželja

Prvič v 58-letni zgodovini spletamo poslovne in prijateljske vezi v spletni AGRI. Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano se z organi v sestavi predstavlja z določenimi aktulanimi temami in projekti kot so predstavitev poklica kmeta kot sodobnega poklica, predstavljeni so javni razpisi, projekti Evropskega partnerstva za inovacije (EIP), podeželje prihodnosti - pametne vasi, LEADER/CLLD, naša super hrana in mednardono leto zdravja rastlin. Za nekatere teme so objavljeni tudi predstavitveni filmčki!

Sodoben poklic kmeta naslovna

 Fotografija: MKGP, oblikovanje Petra Vidonja s.p.

Ker je virus COVID-19 preprečil živo sejemsko dogajanje in z njim povezane strokovne, gospodarske in družabne prireditve, so se organizatorji podali v spletno AGRO. Ta nam bo od 7. septembra 2020 pa vse do 7. marca 2021 omogočala pregled novosti in nove trende v spletni obliki.

Del letošnjega sejma AGRA bo v obliki Festivala dogodivščin potekal v Gornji Radgoni letos od 25. do 27. septembra. Na sejmišču bodo za obiskovalce odprli vzorčne nasade, doživljajsko zgodbo v tehniki 3D, ob večerih pa še kino »drive in«. Ob skrbi za zdravje želimo vsem, da kljub težkim časom ohranimo optimizem in vizijo za prihodnost.

Več

 

 

Deli informacije na svojih socialnih omrežjih