Events Calendar

AGRA - Dogodek: Dialog z evropskimi poslanci

Sunday, 26 August 2018  2:00 -  4:00
Hits : 242

Dialog z evropskimi poslanci: Kakšne bodo spremembe pri financiranju skupne kmetijske politike, kohezijske politike, socialnih in izobraževalnih programov EU po letu 2020?

Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji v sklopu mednarodnega kmetijsko živilskega sejma AGRA v nedeljo, 26. avgusta 2018 ob 14.00 v Gornji Radgoni organizira dialog z evropskimi poslanci z naslovom »Kakšne bodo spremembe pri financiranju skupne kmetijske politike, kohezijske politike, socialnih in izobraževalnih programov EU po letu 2020?«

Vabljeni na dialog z evropskimi poslanci z naslovom »Kakšne bodo spremembe pri financiranju skupne kmetijske politike, kohezijske politike, socialnih in izobraževalnih programov EU po letu 2020?«, ki ga v sklopu Sejma AGRA organizira Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS.

Pridružite se na pogovoru z evropskimi poslanci v nedeljo, 26. avgusta 2018, ob 14. uri na Pomurskem sejmu (dvorana 1), Cesta na stadion 2, Gornja Radgona.

 

Več

Location : Sejem AGRA - Dvorana 1
Contact : Evropski parlament, Pisarna v Sloveniji

Back