Events Calendar

Mednarodni EIP AGRI seminar na temo evropskih partnerstev za inovacije

Monday, 13 November 2017Hits : 498

 

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano z Mrežo za podeželje in EIP-VEM točko pripravlja mednarodni seminar "Vzpostavitev operativnih skupin Evropskega inovativnega partnerstva na področju kmetijske produktivnosti in trajnosti v okviru Programa razvoja podeželja", ki bo v ponedeljek 13. novembra 2017 v prostorih Austria Trend Hotela Ljubljana, Dunajska 154, Ljubljana, Slovenija.

Seminar je namenjen neposrednim proizvajalcem v kmetijstvu, gozdarstvu in živilskopredelovalni industriji, akterjem s področja raziskav in razvoja v kmetijstvu, svetovalcem s področja kmetijskega svetovanja, okoljskim organizacijam in drugim institucijam, ki so ključni akterji pri vzpostavljanju operativnih skupin.

Na seminarju bodo predstavljene aktivnosti ministrstva pri vzpostavitvi Operativnih skupin EIP, usmeritve, ki jih priporoča Evropska komisija, ter izkušnje in prakse iz Nemčije, Avstrije in Madžarske.

Delavnici med seminarjem sta namenjeni vzpostavljanju operativnih skupin EIP v okviru programov razvoja podeželja.

Prijave na dogodek zbirajmo najkasneje do 30. oktobra 2017 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest. Po prijavi boste obveščeni o končni potrditvi prijave na vaš elektronski naslov.

Kotizacije za dogodek ni, udeležencem je zagotovljen brezplačen program in prehrana.

 

Prijavnica...

Več v vabilu...

Vabilo naslovna slika

Back